top of page
 • Kan ik zomaar langskomen of moet ik een afspraak maken ?
  Op onze normale openingsdagen kan iedereen vrij langskomen zonder afspraak en zonder aantal mensen door te geven. Wil je zeker zijn van een stukje taart in de namiddag dan kan je dat beter vooraf reserveren met ons contactformulier (wel tijdig doen aub ). Het plukseizoen start half juni en sluit altijd op 30 september.
 • Hoe gaat de zelfpluk in zijn werk ?
  Bij een eerste aankomst kom je jou best aanmelden in de winkel. Wij tonen je op het bord wat er die dag te plukken valt, en alle prijzen staan op ons bord. Je krijgt van ons een paar emmertjes waarin je mag plukken wat je wenst mee te nemen. Na de pluk kom je eerst afrekenen. Daarna kan je rustig nagenieten in de tuin met taart, ijs en eventueel een gezond drankje Is het jou bevallen, dan kan je altijd je email nalaten en houden wij je op de hoogte van nieuws.
 • Wat kost het ? en hoe kunnen we betalen ?
  Er is geen vaste inschrijf of toegangsprijs. De kilo prijzen staan, per fruitsoort, vanaf het begin van het seizoen vast op ons bord. Je betaalt uiteraard enkel volgens het gewicht dat er geplukt werd. De prijzen staan niet online omdat wij een belevingstuin zijn en geen onlineshop, maar wees gerust ze zijn aangenaam laag in vergelijking met winkelprijzen. Je kan nog steeds cash betalen, of met payconiq of met de allerhipste bankapp directe overschrijving. Een betaalterminal (BC) hebben we niet, wegens ons beperkt openingsseizoen.
 • Moeten wij iets meebrengen van verpakking ?
  Eigenlijk niet, wij hebben kartonnen doosjes en papieren zakken aanwezig . Om in te plukken krijgen jullie van ons propere emmertjes, MAAR uiteraard is het duurzamer om bv. tupperware, opbergdozen, frigobox, draagtassen of plooibakken mee te brengen.
 • Kunnen anders validen ook terecht ?
  Zeer zeker wel! De parking is groot genoeg voor zelfs middelgrote bussen. Onze terreinen zijn mooi onderhouden en liggen vlak met graspaden. Bovendien hebben wij als sanitaire ruimte 2 tuinhuizen 2m*2m, met extra brede deur zodat niemand gekneld hoeft te geraken. Dus hier geen drempelvrees :-)
 • Mogen honden op het terrein ?
  Liever niet. Onze loslopende kippen, loopeenden en poezen stellen die ruige rakkers niet op prijs, en sommige van onze klanten trouwens ook niet. Is er alsnog eentje in de auto meegeslopen, zorg dan dat het aangelijnd blijft aub.
 • Kunnen wij buiten het seizoen ook bij jullie nog terecht ?
  Uiteraard kan dat nog lukken, maar dan wel graag op afspraak, omdat wij meestal ergens op het domein aan het werk zijn. Een email of telefoontje en wij leggen een ophaalmoment vast. U kan op alle dagen ook ons domein afhuren voor feestjes of andere gelegenheden, neem contact op met Nele, zij helpt jou graag verder met de verschillende mogelijkheden.
nele fruit.jpg
bottom of page